Wordpress, de keuze van Professionals!

Wordpress is begonnen als blog. Een ideaal platform voor het schrijven van artikelen, het delen van (vakantie) belevenissen en over al te gebruiken. Inmiddels is Wordpress uitgegroeid tot een grootheid op het internet. Wereldwijd is 20% van alle websites een Wordpress-website. Het platform is gegroeid tot een professioneel en flexibel systeem waarop de mooiste websites draaien. Bedrijven als Ebay, Playstation, Ford, New York Times, CNN, Volswagen, UPS en talloze andere multinationals Wordpress als de basis voor hun websites.
 
Wordpress biedt ongekende mogelijkheden voor grote en kleinere websites. Het belangrijkste voordeel voor u als ondernemer is de moogelijk om zelf uw website bij te houden. Heeft u een actie, aanbieding of bijvoorbeeld een neiuwe collectie in uw (mode) zaak dan plaats u deze met Wordpress zeer eenvoudig online. In een tekstverwerker plaats u uw tekst en foto's en vervolgens publiceert u deze. Met een druk op de knop is uw website bijgewerkt. Uw website is altijd actueel en de kosten van het onderhoud van uw website zijn minimaal.

Een ander groot voordeel van Wordpress is de mogelijkheid tot het gebruik van talloze extra's. U kun hierbij denken aan boekings- en reserveringsmodules, ideaal voor hotels en recreatiebedrijven, online agenda's voor scholen, bestelformulieren en zelfs complete webshop's. Wordpress biedt het allemaal.
 
DIPPiT Creatives bouwt moderne Wordpress-websites waarbij de focus ligt op een moderne uitstraling en gebruikers vriendelijkheid. Wij besteden bijzonder veel aandacht aan het gemak waarmee u straks zelf uw website bij kunt houden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de techniek achter uw website altijd voldoet aan de laatste standaards van Wordpress.

Wordpress is het ideale platform voor:

  bedrijven die snel zelf hun website bij willen houden

  websites die veel onderhoud vragen

  websites waar meerdere mensen tegelijk aan willen werken

  beheerders die, waar ook ter wereld, altijd aan hun website willen werken.