Online marketing gaat verder dan Google!

Weet u hoeveel kappers er in Amsterdam zijn? Weet u hoeveel daarvan met hun website op de eerste pagina van Google te vinden zijn?

U heeft een Italiaans restaurant in een kleine plaats. Voor de klanten uit uw dichte omgeving is een prominente plaats op Google niet van belang, u bent immers de enige in uw dorp. Wilt u daarom echter ook klanten uit de regio dan wordt uw rangschikking op Google al een heel stuk belangrijker.

Google is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Hoeveel pagina's scrolt u door bij uw zoektocht op Google. De ervaring leert dat het na pagina drie echt ophoudt. Het is daarom belangrijk op zo prominent mogelijk op 's-werelds belangrijkste zoekmachine aanwezig te zijn en te blijven. Google maakt gebruik van complexe technieken om te bepalen hoe belangrijk uw website is.

DIPPiT Creatives heeft kennis en ervaring met deze technieken en wij passen onze SEO (Search Engine Optimalisation) steeds aan naar de nieuwste technieken van Google. Daardoor staan onze websites promiment op deze zoekmachine en worden gevonden met de termen die u belangrijk vindt.

Internet marketing is een terrein waarop veel te winnen is. Reeds bij de bouw van een website houden we daarom al rekening met de vindbaarheid van een website! Internet marketing gaat echter verder dan Google. Ook via social media valt veel te winnen maar ook te verliezen. Een uitgekiende strategie helpt u om het beste uit de social media te halen.

DIPPiT Creatives helpt u graag op weg!